Az Ön kosara üres!

Termékek

Rólunk

Játékos cég vagyunk, vidám társaság, komoly üzletpolitikával. Fő tevékenységünk a játék, fejlesztőjáték, mozgásfejlesztő játék, sportszerek, bölcsődei bútorok, óvodai bútorok, játszótéri játékok forgalmazása. Üzletünkben és webáruházunkban a hazai és külföldi játékok egyaránt megtalálhatók. Töb, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk. Igyekszünk a vásárlók legszélesebb körét elérni, hogy minél több jó minőségű játék, bútor, sportszer segítse a gyerekek testi és szellemi fejlődését.

Szinte minden évben részt veszünk a Nürnbergben megrendezett nemzetközi játékkiállításon, ahol a világ legjelentősebb játékgyártói mutatják be új termékeiket. Kínálatunk bővítésének fontos alapját képezik az ott látottak. E rendszeres látogatások eredményeként több neves külföldi játékgyárral igen szoros partneri kapcsolatot sikerült kialakítanunk. Példaként a Filo és pötyi játékairól híres olasz QUERCETTI, a NIKITIN márkáról közismert német LOGO Verlag, a ZOOB építőjátékról nevezetes amerikai Alexbrands, a mozgásfejlesztő eszközöket gyártó dán GONGE és német EDUPLAY, vagy a homokozóiról ismert olasz ANDRONI és GOBO, vagy a német WADER céget említenénk.

Cégünk 1996-os alapítása óta folyamatosan bővülő vevői körrel büszkélkedhetünk. Kezdetben főleg magánszemélyek, helyi óvodák, bölcsődék, kiskereskedők alkották vásárlóink nagyobb részét. Játékboltunk Győr-Moson-Sopron megyében, Mosonmagyaróváron, a Várallyai utca 3. szám alatt található, az osztrák határtól alig néhány kilométerre. A játékbolt ingyenes, saját parkolóval rendelkezik, ami nagyban megkönnyíti a vásárlást, a nagyméretű játékok, például játékautó, babaház, bicikli, stb. elszállítását. Valószínű ez is hozzájárult ahhoz, hogy fokozatosan, Győr-Moson-Sopron megye távolabbi részeiről is eljutottak hozzánk a vevők. A bölcsődék, óvodák mellett egyre több játék, fejlesztőjáték, sportszer forgalmazásával foglalkozó kiskereskedő, viszonteladó is rendszeresen visszatér hozzánk. Erre azért is büszkék vagyunk, mert az ő hűségük feltehetően az elégedettségüket jelenti.

A helyi sikerek után gyorsan megtaláltak minket a megyén kívüli, az ország más területén lévő bölcsődék, óvodák is. Mára már büszkén vallhatjuk, hogy forgalmunk jelentős részét az intézményi megrendelések teszik ki. Nagyon sok sikeres pályázatot tudhatunk magunkénak. Eddigi legnagyobb megrendelőink a következő települések bölcsődéi, óvodái: Mosonmagyaróvár, Nádudvar, Nagykörű, Kőtelek, Szolnok, Kecskemét, Dunaharaszti, Kaba, Győr, Sopron, Csorna, Kapuvár és Debrecen.

A játékokon, fejlesztő eszközökön kívül bölcsődei és óvodai bútorok, textíliák és konyhafelszerelések forgalmazásával is foglalkozunk. Bútoraink alapanyaga különböző színes vagy natúr bútorlap, laminált bútorlap, pácolt vagy natúr tömör bükkfa. A bútorok váza készülhet fából vagy fémből, a megrendelő igénye szerint. A szabványos méreteken kívül egyedi méretezésű bútorokat is készítünk. A bölcsődei és óvodai fektetőink fekvőfelülete műanyagból készül, erős fémvázzal rendelkezik. A bútorokhoz sorolhatók a konyhai berendezések, ipari mosogatógépek, mosógépek, rozsdamentes tálalók, melyek szintén szerepelnek kínálatunkban. Textil termékeink közé tartoznak a lepedők, törölközők, gyermekágyneműk, konyharuhák, abroszok, pelenkák. A bölcsődei és óvodai étkeztetéshez szükséges edények (tányér, pohár, csésze, tál, evőeszköz, ételtároló, stb.) is megtalálhatók kínálatunkban. Az intézményi irodák felszerelésében is segítséget tudunk nyújtani, számítógép, laptop, kombinált irodagép, fényképezőgép, videokamera szállításával.

A bölcsődei és óvodai fejlesztések keretében számos helyre telepítettünk udvari játékokat, nagymozgás fejlesztő eszközöket. Ezek egy része hazai gyártású, borovi fenyőfából készült játszótéri eszköz és kiegészítő (hinta, homokozó, mászóvár, babaház, pad, asztal, stb.), másik része pedig az olasz Rotocubo márkájú műanyag játékok.

Az évek során, az intézmények közül is nagyon sokan hűséges partnereinkké váltak, amit nem könnyű elérni, és még nehezebb megtartani. Az általunk forgalmazott termékek rendelkeznek a megfelelő minőségi tanúsítvánnyal.

Örömmel nyugtázzuk, hogy web-áruházunk is egyre ismertebbé válik – játék határok nélkül. A magánszemélyek mellett egyre több web-áruházat működtető játékkereskedő, valamint a bölcsődei és óvodai vezetők is vásárolnak a virtuális játékboltból.

A honlapunkon szereplő árak magyar forintban értendők, 27 % forgalmi adót tartalmaznak, könyvek esetén 5 %  adót. A forint/euró árfolyam ingadozása miatt az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Nagyobb összegű rendelés esetén kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot egyedi árajánlat elkészítéséhez.

Részletek a "Segítség a vásárláshoz" menüpontban olvashatók.

Elfelejtettél valamit? Nálunk még beszerezheted! A Mosonmagyaróvár, Várallyai u. 3. szám alatti üzletünkben az ünnapi időszak ...

Bővebben ...

A Lurkó Glóbusznál az idei évben három napon keresztül élvezheted a kedvezményeket, ajándékokat.   És hogy mi ...

Bővebben ...

Segítség óvodás SNI (Sajátos nevelési igényű) és BTMN-es (Beilleszkedési tanulási magatartási nehézség) gyerekek ...

Bővebben ...

Szeretnéd, hogy ajándékod biztosan a fa alá kerüljön? Akkor kérjük az alábbiak figyelembevételével add le rendelésedet:

Bővebben ...
 

Még nem késő beszerezni a Karácsonyi ajándékokat, hiszen a hétvégén: - ingyen kiszállítjuk rendelésedet, ha annak összege ...

Bővebben ...

Nem volt még időd beszerezni a Karácsonyi ajándékokat? Ne aggódj, a Mosonmagyaróvár, Várallyai u. 3. szám alatti üzletünkben ...

Bővebben ...

A Lurkó Glóbusznál az idei évben nem csak Black Friday, hanem Thursday, Saturday és Sunday is lesz! Mindez november 23.-én 0 ...

Bővebben ...

Az osztás-szorzás művelete sok gyermeknél gondot okoz, de talán van megoldás, hogy könnyebben megbírkozzanak ezzel a nehéz ...

Bővebben ...
;