Az Ön kosara üres!

Termékek

Hírek

Elfelejtettél valamit? Nálunk még beszerezheted!

A Mosonmagyaróvár, Várallyai u. 3. szám alatti üzletünkben az ünnapi időszak alatt hosszabbított nyitva tartással várjuk kedves vásárlóinkat, hogy kényelmesen válogathassanak játékaink közül. 

 

Bővebben ...

A Lurkó Glóbusznál az idei évben három napon keresztül élvezheted a kedvezményeket, ajándékokat.

 

És hogy mi várható ezeken a napokon?

 

Bővebben ...
Segítség óvodás SNI (Sajátos nevelési igényű) és BTMN-es (Beilleszkedési tanulási magatartási nehézség) gyerekek szüleinek

 

Mivel fejleszthetjük gyermekünk azon részképességeit, melyek a későbbiek során a tanulás elengedhetetlen feltétele lesz

Míg az óvodáskorban a jellemző tevékenység a játék, az iskoláskorban a tanulás lesz az, ami átalakítja a gyerek egész tudatát, erkölcsiségét, magatartását. Ám nem szabad elfelejtenünk, hogy a játék a gyermek számára a legfőbb élményforrás, a tanulás, a készség- és képességfejlesztés leghatékonyabb módja. A játék tehát maga a tanulás, mely magában foglalja valamennyi tevékenységformát. A gyermek úgy tanul, hogy játszik. Az óvodában a tanulás folyamatos, jelentős részben utánzásos, spontán tevékenység. A gyermek érzelmi lény, érzelmei folytán kapcsolódik az őt körülvevő felnőttekhez, és ha ez a kapcsolat kiegyensúlyozott, ha érzi feltétel nélküli szeretetünket, akkor elfogadja a felnőtt által közvetített értékeket.

Bővebben ...
Szeretnéd, hogy ajándékod biztosan a fa alá kerüljön?

Akkor kérjük az alábbiak figyelembevételével add le rendelésedet:

Bővebben ...

Még nem késő beszerezni a Karácsonyi ajándékokat, hiszen a hétvégén:

- ingyen kiszállítjuk rendelésedet, ha annak összege eléri a 9 ezer Ft-ot

Bővebben ...

Nem volt még időd beszerezni a Karácsonyi ajándékokat?

Ne aggódj, a Mosonmagyaróvár, Várallyai u. 3. szám alatti üzletünkben az ünnapi időszak alatt hosszabbított nyitva tartással várjuk kedves vásárlóinkat, hogy kényelmesen válogathassanak játékaink közül. 

Bővebben ...

A Lurkó Glóbusznál az idei évben nem csak Black Friday, hanem Thursday, Saturday és Sunday is lesz! Mindez november 23.-én 0 órától 26.-én éjfélig.

Bővebben ...

Az osztás-szorzás művelete sok gyermeknél gondot okoz, de talán van megoldás, hogy könnyebben megbírkozzanak ezzel a nehéz feladattal. A Quercetti megalkotta a Tubó szorzóhengert, mellyel a gyerekek játékos formában sajátíthatják el az osztás-szorzás alapjait. 

Bővebben ...

Az Európai Autómentes Napot 1998. óta minden évben szeptember 22.-én tartják. Ezen a napon arra kérik a rendszerint autóval közlekedőket, hogy utazáshoz tömegközlekedési eszközt vegyenek igénybe vagy használjanak kerékpárt, rollert.

Bővebben ...

Gyógypedagógusként dolgozom a Rábapatonai Petőfi Sándor Általános Iskolában, és megbízásos szerződéssel a Rábapatonai Katica Óvodában. A pedagógiai munkám során a nevelés mellett kiemelt szerepet kapnak a különböző játékos tevékenységek. Fejlesztő foglalkozásaimon többször használok olyan játékokat, melyek fejlesztik a gyerekek-tanulók különböző képességeit.

Bővebben ...

Szülinapi meghívót kapott a gyermeked és nem tudod mi legyen az ajándék? Összeszedtünk pár ötletet, ami talán segítségedre lehet.

Bővebben ...

Hamarosan itt a Gyermeknap, ezért ennek jegyében zajlik az 5 napon át tartó kvízjátékunk. Nincs más dolgod, mint megválaszolni helyesen kérdésünket és megnyerheted Carioca termékünket.

Bővebben ...

Szeretnéd, hogy a nyuszi időben odaérjen a webáruházból választott ajándékokkal? Akkor április 12.-én szerdán 10 óráig várjuk rendelésedet.

Bővebben ...

Mindenki tud rajzolni. Még mi is. Persze nekünk is bele kellett jönnünk, de most már nagyon élvezzük! És hogy Neked is segítségedre legyünk, Facebook oldalunkon elindítottuk mini Rajzsulinkat.

Bővebben ...

Újra itt a tavasz, süt a nap, elő lehet venni a bicikliket, rollereket, gördeszkákat, görkorikat, szóval mindenféle kerekes sporteszközt.

Bővebben ...

A "Kedvenc jelmezem" farsangi rajzpályázatra számos szebbnél-szebb alkotás érkezett. Nagyon nehéz volt választani a gyönyörű rajzok közül. Mindenkinek köszönjük a részvételt, a nyerteseknek pedig gratulálunk!

Bővebben ...

Pályázatot hirdetünk "Kedvenc farsangi jelmezem" témában.

A pályázaton óvodai csoportok vehetnek részt, az alkotásokat 2017. február 20. és 28.-a között várjuk a lurkoglobus@gmail.com e-mail címre. Egy gyermek csak egy rajzzal pályázhat.

Bővebben ...

A játék a gyerekek személyiségfejlődésének egyik meghatározó alapja. Ezen belül is az óvodáskor kedvelt játékformája a szerepjáték. A játék során bárkiből lehet orvos, boltos, fodrász, szerelő, és még sorolhatnánk.

Bővebben ...

Szeretnéd, hogy ajándékod biztosan a fa alá kerüljön?

Bővebben ...

Elfelejtettél valamit megvásárolni? Még nem késő! Ráadásul a hétvégi akció keretében:

Bővebben ...

Hamarosan megérkezik szánján a Mikulás Mosonmagyaróvárra is. A gyerekek a Flesch Károly Kulturális Köpontban találkozhatnak vele december 4.-én.

Bővebben ...

A Lurkó Glóbusznál az idei évben nem csak Black Friday, hanem Saturday és Sunday is lesz! Mindez november 25.-én 0 órától 27.-én éjfélig.

Bővebben ...

Tudod mi a Halloween?

Ez az ünnep az ősi kelta hagyományokból alakult és október 31. éjszakáján ünneplik.

Bővebben ...

Október 7.-én újra itt az Internetes Vásárlás Napja!

Vásárolj ezen a napon webáruházunkban 5 ezer Ft felett és spórolhatsz a postaköltségen. Ugyanis csupán 399,- Ft-ért kiszállítjuk a megrendelt terméket. 

Bővebben ...

A Quercetti sok gyereknek, pedagógusnak segített már, mióta piacra dobta a Tubo hengeres szorzótáblát. A szorzóhenger segítségével könnyebbé tehetjük a gyerekek számára az osztás-szorzás műveletek elsajátítását.

Bővebben ...

Szeptember 30.-án, Benedek Elek születésnapján ünnepeljük a Magyar Népmese Napját. Első ízben 2005-ben rendezték meg. A nap célja, hogy az óvónők, a pedagógusok, a mesekedvelő gyerekek és felnőttek még nagyobb figyelmet szenteljenek a népmeséknek.

Bővebben ...

A ZOOB név talán már nem ismeretlen számotokra. De azt tudtátok, hogy a játék tervezője egy amerikai művész Michael Joaquin Grey, aki egyben feltaláló és pedagógus is? Így történhetett, hogy a játékban a művészetet ötvözte a geometriával és az anatómiával.

Bővebben ...

Most érdemes járművet vásárolni, hiszen az Autómentes Napon 5% kedvezménnyel kaphatod meg. Válassz egy szuper járgányt a webáruház Járművek, gördeszkák, KRESZ kategóriában található termékei közül.

Bővebben ...

A lúdtalp ma már népbetegségnek számít. Szakemberek szerint a gyerekek 30%-ánál alakul ki lúdtalp. Mivel lábunk állapota életünk végéig elkísér, ezért már gyerekkorban nagyon fontos a megelőzés vagy a már kialakult betegség enyhítésé. Erre a legalkalmasabb terápia a lábtorna, amit játékos formában a gyerekek napi 10-20 percben végezhetnek.

Bővebben ...

Hamarosan vége a szünidőnek, szeptember 1-el kinyílnak az óvodák kapui. A gyerekek új közösségbe kerülnek, új barátokra tesznek szert, új szabályokat kell betartani és rengeteg új dolgot fognak megtanulni. Bele kell szokni nem csak a gyerekeknek, de az anyukáknak is.

Bővebben ...

Nyakunkon az iskolakezdés, ez kihívást jelent a gyerekek, de a szülők számára is. Sok szülő ebben az időszakban szerzi be a szükséges felszereléseket, eszközöket, de az is lényeges, hogy felkészítsük a gyerekeket az iskolakezdésre. Ez különösen fontos azoknak, akik most kezdik az első osztályt.

Bővebben ...

Szeretnél időben értesülni akcióinkról, nyereményjátékainkról?

Bővebben ...

Sopron legnagyobb gyermekrendezvényére, a Tündérfesztiválra, június 25-én kerül sor. A szervezők bőséges programmal várják a gyerekeket szombaton a Deák téren.

Bővebben ...

Ilyet máshol nem találsz! Különleges, saját emblémás társasjátékok és kártyajátékok érkeztek üzletünkbe és webáruházunkba!

Bővebben ...

Szeretsz játszani? Mindent tudsz a Gyermeknapról? Akkor máris nézd meg nyereményjátékunkat!

Bővebben ...

Számos kutatás bizonyítja, hogy a hintázás jótékony hatással van a gyerekek fejlődésére. Hintázni szinte bárhol lehet, a játszótereken, a parkokban, a kertben vagy akár a lakásban is.

Bővebben ...

Raktárkisöprés mosonmagyaróvári üzletünkben! Hatalmas kedvezménnyel kínáljuk kifutó termékeinket, akár 30-60%-ot is spórolhatsz, ha a hétvégén vásárolsz nálunk.

Bővebben ...

A felmérések szerint a magyar szülők ennyit töltenek átlagosan a gyerekükkel. Ez a 7 perc minőségi időt jelent, nem számít bele a „Rakj rendet a szobádban” vagy a „Gyere enni”. Csak az, amit ténylegesen vele töltünk, beszélgetünk vele, meghallgatjuk, mesét olvasunk neki vagy éppen játszunk vele.

Bővebben ...

A szervezők XX. alkalommal rendezik meg Mosonmagyaróváron a Nemzetközi Makett Kiállítást és Versenyt. A versenyen különböző kategóriákban indulhatnak a résztvevők, repülőgépek, harckocsik, hajók, autók, figurák kicsinyített másai várják a rendezvényre látogatókat.

Bővebben ...

Az Ayres terápiát vagy közismertebb nevén az Okosító tornát Anna Jean Ayres fejlesztette ki. Ez egy szenzoros integrációs terápia, amely elsősorban a tapintás és az egyensúlyérzék fejlesztését hangsúlyozza.

Bővebben ...

Mikor színeztél utoljára? Csatlakozz Te is a legújabb őrülethez és színezz, színezz, színezz!

Bővebben ...

Emlékszel még az első kihullott tejfogadra? A gyerekeknek nagy élmény, amikor az első fog kihullik, igaz van, aki napokat vár rá és van, akinek nem teljesen fájdalommentesen zajlik.

Bővebben ...

A Lurkó Glóbusz Játékáruház mosonmagyaróvári üzletében berendeztük elsősorban bölcsődéknek, óvodáknak, családi napköziknek, játszóházaknak szóló bemutatótermünket. Itt megtalálhatóak, de főleg kipróbálhatóak azok az eszközök, amikre az intézményeknek szüksége lehet.

Bővebben ...

Akkor gyere el hozzánk és hozd a barátaidat is! Vagy akár a szüleidet!

Tedd félre a TV-t, a tabletet és kapcsolódj ki egy kis játékkal. Meglátod, igazán hangulatos szórakozásban lesz részed.

Bővebben ...

A múlt hét folyamán cégünk szakmai úton vett részt Németországban, a „Spielwarenmesse-n”. A játékpiac legjelentősebb eseményén 60 ország 2700 kiállítója mutatta be újdonságait, megismerhettük az új trendeket. Bárhova néztünk, mindenhol csak játék, játék és játék. El tudjátok ezt képzelni?

Bővebben ...

Kié a legjobb Farsangi fotó? A jelmezbálon készült fotókat a lurkoglobus@gmail.com e-mail címre várjuk.

Bővebben ...

Rajzold le, hogy mi szeretnél lenni a Farsangi jelmezbálban és küldd el nekünk a lurkoglobus@gmail.com e-mail címre.

Bővebben ...

Épphogy véget értek a Karácsonyi ünnepek, máris elkezdődött a következő vigasság, a Farsang.

Tudtad, hogy a Farsang története hazánkban egészen a középkorig nyúlik vissza? Az álarcosbál a XV. század óta kedvelt mulatság Magyarországon. Az idei évben február 10-ig tart a dínom-dánom ideje, addig még van időnk kocsonyát, fánkot készíteni!

Bővebben ...

Tudtad, hogy a gyerekrajzoknak jelentése van? Ha figyelmesen megnézed – érdemes több rajzot tanulmányozni, nem csak egyet – láthatod belőle, hogy milyen lelkiállapotban van a gyermeked, mitől fél, kihez kötődik és még sorolhatnánk.

Bővebben ...

Anya, unatkozom! Bizonyára sok szülő hallotta már ezt és nem érti. Hogy lehet az, hogy egy gyerek unatkozik, amikor tele a szoba játékkal. Vekerdy Tamás szerint „A gyerek azért unatkozik, mert nem tanult meg találékonyan bármivel játszani, és örömöt találni a tevékenységében”.

Bővebben ...

Manapság egyre valósághűbb műfenyőket kínálnak az üzletek. Ma már sokkal minőségibb, élethűebb, mint pl. 5-6 évvel ezelőtt. A választék pedig óriási.

Ráadásul bármerre forgatjuk, tökéletes. Megkímél bennünket sok bosszúságtól, ami a fenyőállítással jár, mire bevágjuk a karácsonyfatalpba – a műfenyőhöz tartozék a talp - és próbáljuk olyan szögbe fordítani, ahol nem hiányzik ág. Vagy legalábbis nem olyan sok. Nem kell attól tartanunk, hogy két nap után hullik a levele és nincs gond arra sem, hova tegyük az ünnepek után.

Bővebben ...

Újabb Karácsonyi nyereményjáték a Lurkó Glóbusznál!

Mit készítenél a ZOOB építőjátékból, ha nyernél egy dobozzal? A válaszokat Facebook oldalunkon várjuk a bejegyzés kommentjeként. Jól gondold meg a választ, mert minden ötlet csak egyszer szerepelhet.

Bővebben ...

Téged is elkápráztatnak a bűvésztrükkök?

Vásárolj üzletünkben vagy rendelj online 7 ezer forint felett és 1 db Villámtrükköt adunk ajándékba. Egyszerű, pár perc alatt megtanulható mutatványt rejt a tasak, sőt még egy bónusz trükköt is találsz a csomagolásban. Ezzel könnyedén lenyűgözheted a haverokat vagy a családodat.

Az akció december 1-től 20-ig, illetve a készlet erejéig érvényes.

Bővebben ...

Te melyiket választod?

5 ezer forint feletti vásárlás esetén ajándékot adunk vagy ingyen szállítunk.

Az ajándékokat ITT nézheted meg, 9 féle csempére tapasztható figura közül választhatsz, amivel igazi móka a fürdés.

Az akció csütörtök (11.26.) 20:00 órától péntek (11.27.) 24:00 óráig, illetve a készlet erejéig érvényes.

Rendeléskor a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a választott ajándékot, illetve szállítást.

Bővebben ...

Így, Karácsony előtt sok szülőnek fejtörést okoz, hogy gyermeke milyen ajándéknak, játéknak örülne a  legjobban a fa alatt. Bizony nehéz választani, hatalmas a kínálat a silány minőségű játéktól kezdve az irreálisan magas reklámjátékokig. És akkor hogyan válasszak? - kérdezheti jogosan a szülő. Ilyenkorra a gyerekek már "összeállították" a saját kis listájukat, ami persze napról-napra változhat a reklámok, újságok hatására. Érdemes szem előtt tartani azt is, milyen minőségű - hisz általában nem egy hétre szól - az a játék és mennyire biztonságos. Fontos megnézni, hogy tartalmazza a magyar nyelvű ismertetőt is.

Bővebben ...

Hallottál már a Nikitin játékokról?

A játékok Lena és Boris Nikitin orosz oktatási szakember nevéhez fűződnek. A házaspár több könyvet is írt saját nevelési módszereiről, amit hét gyermeküknél alkalmaztak is. Ilyenek voltak pl. az étkezési szokások, vagy hogy alkalmazkodni kell a különböző környezeti hőmérséklethez. Fontosnak tartották, hogy kevés és könnyű ruhát viseljenek a gyerekek, sokat legyenek mezítláb, valamint sokat mozogjanak, tornázzanak. Ez mind a mozgáskoordináció fejlesztésében játszik szerepet.

Bővebben ...

Megérkezett a ZOOB - egy különleges készségfejlesztő játék!

Az elemeket pattintsd össze, így azok forgathatóak, pörgethetőek lesznek. Bármit építhetsz belőle, csak kapd elő a kreativitásod és nincs határ. Készülhet kutya, dinó, korona, madár vagy akár UFO is. De ez csak a töredéke a számtalan lehetőségnek. Ha a járműveket szereted, építs helikoptert, autót, motort. Csupa-csupa izgalmas dolog.

Bővebben ...

H

hajó és gőzhajó: érzelmes, érzékeny típus, intenzív belső élettel, élénk képzelőerővel. Mások hangulataira is meglehetősen fogékony, ezen keresztül befolyásolható.

halacska: intuitív, odaadó, érzékeny, ezért nehezére esik mások hangulataitól az elhatárolódás és időbe telik, míg megtanulja felismerni és követni az álmait, megérzései

hattyú: művészi lelkű, kecses, finom, de félénk és önmagával szemben sokszor bizonytalan. Kreativitása kibontakoztatásával (is) erősíthető az önbizalma.

házikó: nyitott a világra, önállóságra törekszik, de mindig szüksége van arra a biztost ámaszra, ahová visszahúzódhat

hegedű: érzékeny, finom lelkű, művészi adottságú vagy erős vonzódás van benne a művészetek, a szépség iránt, fontos számára a szerelem

hóember: játékos, bohókás, viccelődő, kissé excentrikus, de igazi egyéniség, aki fényt és melegséget visz a szerettei, barátai életébe

hóvirág: szereti az egyszerű szépséget, szerény, romantikus, érzelmes. Tele van kreativitással, akár művészi érzékkel. Nehezen válik felnőtté.

hold: érzékeny, finom lelkű, olykor túlérzékeny mások hangulataira, érzelmeire, anya nagyon fontos számára, akitől nehezére esik elszakadni

Bővebben ...

“A jelek – néha észrevétlenül, néha egészen jól láthatóan – körülöttünk vannak. Körültekintő értelmezést kívánnak azonban, ha irányadó térképpé akarjuk alakítani őket.” Paulo Coelho

Amikor a lányom törülközőjére, ágyneműjére hímezgettem az almát, különös érzés fogott el. Három évig, Ő lesz az almácska, azonosulni fog vele, büszke lesz rá, és valószínűleg még 40 évesen és emlékezni fog erre. Valamit meghatároz majd a kis életében. Még ha felnőttként el is felejti majd az “almaságot”, de ez mindig jó érzéssel fogja eltölteni ha visszagondol rá.

Bővebben ...

Mit kell tenned érte? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Bővebben ...

 

Akkor most itt a lehetőség! 

Most rajzaidat, alkotásaidat nem csak a saját és családod örömére készítheted, hanem másoknak is megmutathatod.

Bővebben ...

Nem fogod elhinni, hogy készülnek ezek a gyönyörű gipszfigurák!

Készíthetsz lovat, cicát, krokodilt és oroszlánt. Mindegyikből kisebbet és nagyobbat is.

Bővebben ...

Az Állatok Világnapja alkalmából új nyereményjátékot indítunk.

Bővebben ...

Elsősorban óvodáknak, bölcsődéknek ajánljuk az Italveneta cég minőségi mozgásfejlesztő termékeit. A szetteket, illetve az alaptermékeket most akciós áron kínáljuk CSAK 5 NAPIG!

Bővebben ...

Lassan becsöngetnek az iskolákban, megnövekszik az utakon a forgalom. Egyre divatosabb a kerékpározás, a városokban is sokkal több biciklis közlekedik, mint a korábbi években. A legtöbb kistelepülésen szinte hagyományos közlekedési eszköz a bringa. Lehet, hogy Te is biciklivel jársz iskolába?

Bővebben ...

A kisgyermekek lelki felkészítése már az óvodába járás előtt megkezdődik.

A szülő beszélgessen a gyermekével arról, hogy, aki már nagy gyermek, annak óvodába kell járni, mondja el milyen lesz az óvodában, mesélje el a saját  óvodai élményeit, melyik volt a kedvenc játéka, kedvenc meséje.

 

Bővebben ...

Újra indul heti nyereményjátékunk.

Ezúttal Keltsd életre! 3D-s homokozó keresi gazdáját. Egy oroszlán és egy lovas forma kerül kisorsolásra.

Bővebben ...

Szeretnél egy Minion plüssfigurát?

 

Ha igen, akkor a következőt kell tenned:

1. kedveled a Lurkó Glóbusz Játékáruház Facebook oldalát

2. megosztod a bejegyzést

Bővebben ...

A jó játék ...

- biztonságos

- bírja a strapát

- örömet okoz

- élményt nyújt

- érdekes

- újra és újra játszható

- kíváncsivá tesz

- interaktív

 

A legegyszerűbb játékok a legjobbak - állítja Vekerdy Tamás gyermekpszichológus, aki a számítógép veszélyeiről is beszélt előadásában.

Bővebben ...

A KöszönömABC partnereként átadtuk június havi nyertesünknek a kiválasztott Quercetti Daisy Box játékot. Ez egy formaépítő játék, ami segíti a színfelismerést, fejleszti a szem-kéz koordinációt. Remek választás, gratulálunk!

Bővebben ...

Egy igazi újdonságot mutatunk, az új Quercetti Jurassic golyópályát!

Tetszőleges formára építheted kedvenceid pályáját, a dínók pedig golyókba rejtve versenyeznek a 4 méteres távon.

Bővebben ...

Tudod kik? Hát Bob, Stuart és Kevin. És tudod kik ők? Ezek a sárga színű, kapszula formájú, egyszemű-kétszemű, kék nadrágos lények? A MINYONOK!

Gazdára várnak ezek az imádnivaló, kicsit együgyű figurák. Ha sietsz, még a filmbemutató előtt megszerezheted.

Bővebben ...

Minden Szülő és Pedagógus azt szeretné, hogy a gyermeke okos, ügyes, eredményesen tanuló legyen. Mi is kell ahhoz, hogy valaki tanulni tudjon? Tanterem, iskola, tankönyvek, jó pedagógus? Igen, és még sok más is. De! A legfontosabb maga a gyermek!

Ha ő nem érdeklődő, nem tud figyelni, nem képes a belső képeket létrehozni, ha nem tudja a memóriáját helyesen használni, ha nem épülnek ki benne az ún. „részképességek”, ha.... akkor nem fog tudni sikeresen „tanulni” sem. És bizony, mi felnőttek mindnyájan tehetséges gyermeket szeretnénk nevelni, olyat, aki majd az életben is megállja a helyét.

Bővebben ...

Elfelejtettél valamit? Nálunk még beszerezheted! A Mosonmagyaróvár, Várallyai u. 3. szám alatti üzletünkben az ünnapi időszak ...

Bővebben ...

A Lurkó Glóbusznál az idei évben három napon keresztül élvezheted a kedvezményeket, ajándékokat.   És hogy mi ...

Bővebben ...

Segítség óvodás SNI (Sajátos nevelési igényű) és BTMN-es (Beilleszkedési tanulási magatartási nehézség) gyerekek ...

Bővebben ...

Szeretnéd, hogy ajándékod biztosan a fa alá kerüljön? Akkor kérjük az alábbiak figyelembevételével add le rendelésedet:

Bővebben ...
 

Még nem késő beszerezni a Karácsonyi ajándékokat, hiszen a hétvégén: - ingyen kiszállítjuk rendelésedet, ha annak összege ...

Bővebben ...

Nem volt még időd beszerezni a Karácsonyi ajándékokat? Ne aggódj, a Mosonmagyaróvár, Várallyai u. 3. szám alatti üzletünkben ...

Bővebben ...

A Lurkó Glóbusznál az idei évben nem csak Black Friday, hanem Thursday, Saturday és Sunday is lesz! Mindez november 23.-én 0 ...

Bővebben ...

Az osztás-szorzás művelete sok gyermeknél gondot okoz, de talán van megoldás, hogy könnyebben megbírkozzanak ezzel a nehéz ...

Bővebben ...
;